TOP 3 izomautók – 2014 minőségi nagy autói!

A JD Power piackutató cég több szegmensben tevékenykedik, méri a vásárolt szolgáltatásokkal, termékekkel kapcsolatos vásárlói elégedettség szintjét. Az autóiparban már több mint két évtizede vizsgálja a járműtulajdonosok elégedettségét az újonnan vásárolt gépkocsik első 90 napjának tapasztalata alapján. A néhány napja megjelent új tanulmány a 2014-es új autókat (személygépkocsi, sportautók, teherautók, SUV-ok) veszi górcső alá a tulajdonosok elégedettsége vagy elégedetlensége alapján.

Ebből emeltük ki a legmagasabb minőséget képviselő 2014-es TOP 3 modellek listáját. Vegyük őket sorra!

Ford F-150

 

Már mi is írtunk részletesen a modellről, méltó helye van az izomautók között, mivel az egyik legnagyobb példányszámban értékesített autó Amerikában. Értékelése a Lexus LS és a Porsche 911 márkákkal egyenértékű. A népszerű Ford kisteherautó 2015-ben egy teljesen újratervezett modellel lép a piacra. A kényelem és az informatikai rendszer kezelésének megkönnyítése érdekében a pickup elérhető multitouch érintőképernyős infotainment rendszerrel, így kesztyűben is könnyedén lehet kezelni.

Határozott megjelenés
Határozott megjelenés

Lincoln MKX

Bár a Lincolnról leginkább a hatalmas limuzinok, mintsem izomautók jutnak az eszünkbe, a 2014-es MKX mégis más. Közepes méretű luxus crossover SUV, 5 személyes, már a standard felszereltséghez hozzátartozik a bluetooth szinkronizálás a touch technológiás infotainment rendszer, a programozható műszercsoport. Emellett magas fokú biztonsági rendszerrel találkozhatunk, beépítésre került a hangvezérelhető navigációs rendszer, adaptív tempomat, dual képernyős hátsó szórakoztató elektronika.

A 3,7 literes, V6-os, 305 lóerős motort hat sebességes automata váltóval lehet „szóra bírni”, mérete ellenére 8 másodperc alatt képes 100 km/órára gyorsulni.

Különleges elegancia
Különleges elegancia

Chevrolet Silverado HD

Hamarosan érkezni fog a 2015-ös modell is a nagy teherbírású kisteherautó kategóriában, ehhez még hozzájön a kettős üzemű V8-as motor, vagyis benzin -és gázüzemű is egyben. A Chevrolet Silverado izomautókban megtaláljuk az olyan elektronikai extrákat, mint az OneStar telemetikai rendszert vagy a FamilyLink szolgáltatásokat, de nem hiányozhat a bluetooth, navigációs rendszer, és az az elképesztő opció, amivel a Silverado HD egy mobil Wifi hot-spottá alakítható.

A Chevrolet Silverado HD emellett diesel motorral is kapható, ebben az esetben 6,6 literes, V8-as Turbo motor 397 lóerő teljesítményre képes, míg az E85 FlexFuel bioetanollal hajtott 6 literes, V8-as motor, 360 lóerő teljesítménnyel bír.

Az óriás!
Az óriás!

.