Élményvezetés ajándékba – A tökéletes választás!

Egy élményvezetés ajándékba segít kiküszöbölni azt a hátrányt, ami az autórajongók sokaságát érinti. Az autók iránti rajongással önmagában nincs semmi baj, csak annyi, hogy ez javarészt plátói szerelem.

Be lehet magolni mindent egy bizonyos modellről A-tol, Z-ig. Ódákat lehet regélni az autó történetéről, viszont ez az egész azonnal megváltozik, amint a volán mögé kerülünk. Mondhatni, hogy az elmélet azon része egyszerűen a feledés homályába merül és a tapasztalás élményén kívül más már nem fog számítani.

élményvezetés ajándékba

Élményvezetés ajándékba – Számos érv szól mellette

Aki szereti a lóerőket, a benzingőzt és a gumifüstöt, az minden kategóriában megtapasztalhatja, hogy milyen kihajtani a lelkét egy-egy autócsodának. Számos kategória választható, a szupersportautóktól, az amerikai izomautókon keresztül, egészen a retro autókig.

 

Ki ne próbálta volna elképzelni, hogy milyen egy Huracán, vagy egy Ferrari 458 volánja mögött szelni a kilométereket. Teljesen más technikát igényel egy Nissan GT vezetése, mint egy Forma versenyautó kezelése. Nem véletlen, hogy sokan ez idáig úgy gondolták, hogy ez csak egy álom marad, hiszen ilyen kocsikat nem olyan egyszerű beszerezni, a másik dolog pedig az, hogy nem is túl célszerű. Aki ilyen autót vásárol az egy életérzést vásárol. Nyilván nem azért veszünk Lamborghinit, hogy a gyereket a sulinál kitegyük, hogy utána elintézhessük a nagybevásárlást.

Az erre kialakított pályákon viszont már teljesen más a helyzet. Egy élményvezetés ajándékba nem válik unalmassá. Más helyzetben kétszer ugyanazt az ajándékot adni elég ciki, de az ismerősünk nyilván nem fogja húzni a száját, hogyha egyik alkalommal egy Mustang GT-t taposhat tövig, máskor pedig egy Gallardo-val kacérkodhat teljesen más körülmények között a széles pályaválasztási lehetőségeknek köszönhetően.

Élményautózás ajándékba többféle formában

A mai rohanó világban sokszor egy időpontot is nehéz megszervezni nem, hogy kettőt. Viszont a sokoldalú lehetőségeknek köszönhetően akár egy egész csomagot is választhatunk pl. két autóval, amely tartalmazhat japán rally legendákat, Mustangokat, szupersportkocsikat, stb.

Egy élményautózás ajándékba már önmagában egy nagyszerű dolog, viszont amikor összeadódnak a lóerők az semmihez sem fogható. Ki mondhatja el magáról, hogy egy nap alatt több mint 1000 lóerővel volt dolga. Elég csak összeadni a Ferrarik vagy a Lamborghinik teljesítményét és az 1000 LE már nem is fog olyan nagy számnak tűnni.

Autós élményvezetés kompromisszumok nélkül

Mi az, amit egy autós élményvezetés alatt nem lehet megtapasztalni? Van ilyen, mégpedig az unalom érzése. Tehát aki szeretne kiszakadni a futószalagszerű hétköznapokból, az bátran belevághat kipróbálni a jobbnál-jobb kocsikat az autós élményautózás keretein belül. A döntés nem lesz egyszerű, mivel többféle pálya közül lehet választani. Arról nem is beszélve, hogy milyen sokféle autóba lehet bepattanni. A motorsportok szerelmesei úgy érezhetik magukat, mint a gyerekek a cukorkaboltan.

élményvezetés

A mozivásznon igazán menőn mutatnak a Dodge Charger-ekkel kergetőző rendőrök. Természetesen ez sem maradhat ki a repertoárból, hogyha szeretnénk kipróbálni egy valódi, autós üldözésre tervezett amerikai izomautót.

Valószínűleg a „Vissza a jövőbe“ c. filmklasszikust senkinek sem kell bemutatni. A sirály szárnyú DeLorean-t ekkor ismerte és szerette meg az egész világ. Bár az eredeti autó nem számít a csúcsok csúcsának, sőt! Mégis az egyedi kasztni és a filmben látott jelenetek miatt mi is úgy érezhetjük magunkat benne, mintha belecsöppennénk Marty McFly és a doki kalandjaiba.

Ebből a néhány példából is remekül látszik, hogy milyen sokoldalúan megközelíthető az élményvezetés ajándékba. Az utóbbiból kiindulva, nem csak az autók szerelmeseinek kínál remek lehetőséget, hanem pl. a mozirajongóknak is.

Különleges alkalom a motoros élményvezetés

Hogy megéri-e? Minden bizonnyal igen, mert egyáltalán nem számít egy mindennapi élménynek. Feltölti az ember lelkét, hogyha néha kiruccanhat legális keretek között kacérkodni a lóerőkkel. Végre kézzel foghatóvá válhat az, amiről eddig csak álmodoztunk. Minden adott hozzá, ezért nincs szükség másra csak egy előre megbeszélt időpontra és máris kitárul előttünk a motoros élményvezetés sava-borsa.

Előtörhetnek belőlünk az emlékek, amint a pályán száguldva beugranak azok a képek, amikor még a számítógép képernyője előtt daráltuk a Need For Speed-et és a többi autóversenyzős játékot. Komoly sikerélménnyel ér fel, amikor végre testközelből tapasztalhatjuk meg, hogy mire képesek az eddig csak digitális formában tesztelt verdák. Ez az a pont, ahol rádöbbenünk, hogy milyen a való életben kontroll alatt tartani egy bivalyerős V8-ast, hiszen teljesen más a legélethűbb szimulációnál is.

Való igaz, hogy a világ elkezdett az elektromos autók világa felé nyitni, de azért egy V8-as a kasztni alatt, az mindig is egy V8-as marad, ami erővel és egyedi tulajdonságokkal ruházza fel a ráöltöztetett kasztnit. Ha már az aszfalt is unalmas, akkor letérhetünk a járt utakról és választhatjuk a kemény terepet, pl. egy offroad quad-ban vagy egy vérbeli rally autóban ülve. Ilyenkor a sebesség helyett a vezetési technika kerül előtérbe.

élményvezetés olcsón

De legyünk egy kicsit önzőek és vizsgáljuk meg a saját szemszögünkből, hogy milyen előnyökkel jár élményvezetést ajándékba adni.

Rengeteg időt takaríthatunk meg, hiszen nem kell keresgélni a boltok pocain vagy várni az internetes rendelés megérkeztét. Az az igazán ciki, hogyha a csomag nem érkezik meg a megfelelő időben. Ilyen az élményvezetés esetében nem fordulhat elő, mivel minden a megbeszéltek szerint történik.

Egyedien és kreatív módon fejezhetjük ki a megajándékozott személy iránti szeretetünket. Szintén egy olyan kikapcsolódásnak számít, amikor együtt élvezhetjük az eltöltött időt, ezért kapcsolatépítés, csapatépítés szempontjából sem utolsó megoldás.

Egyszerűen jó érzés végre kiszakadni a városban nap, mint nap kialakuló unalmas dugókból. Végre tövig nyomhatjuk a gázt az egyenesen, ha úgy tetszik és nem kell attól tartanunk, hogy szirénák fénye fogja elrontani a szórakozásunkat.