Csábító lehetőség a Porsche élményvezetés

A Porsche élményvezetés során bárki megtapasztalhatja, hogy milyen az, amikor zabolátlanul elszabadul 550 lóerő. Valljuk be, hogy sokan álmodtunk már arról, hogy végre egy legendás 911-es Turbo volánja mögé vessen az élet. Erre most itt van ez a kiváló lehetőség, amit bűn lenne elszalasztani.

Mindenkinek elérhető a Porsche élményvezetés

Legalábbis annak, aki betöltötte a 18 évet és rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, de valószínűleg ezek a feltételek nem lepnek meg senkit. A lényeg, hogy végre i is kipróbálhatjuk azt az autócsodát, amivel többek között Will Smith menőzött a Bad Boys-ban.

porsche élményvezetés

Lássuk be, hogy nem mindenkinek válna előnyére egy ilyen autócsoda beszerzése, ennek ellenére viszont bárki szívesen kipróbálna. Viszont erre nem az a legjobb megoldás, hogyha odalépünk neki az autópályán, hogyha szeretnénk érezni azt az elképesztő nyomatékot, amire a 3600 cm3-is turbo motor képes. Ahhoz, hogy valódi élménnyé váljon a Porsche élményvezetés érdemes ellátogatni az egyik versenypályára.

Porsche 911 élményvezetés határok nélkül

 

Bizony, mivel több pálya közül választhatjuk ki azt, ahol letesztelhetjük magunkat egy Porsche élményautózás során. Ezek kiváló helyszít biztosítanak arra, hogy teljes valójában megtapasztalhassuk mégis mire képes ez az autó. Mondhatni eggyé válhatunk a masinával, miközben magunk körül érezzük minden műszer összehangolt működését. A motor hangja, ereje, az autó klasszikus formája könnyen rabul ejt bárkit, aki egy kicsit is fogékony a sportautózásra.

Érdemes átfontolni, hogy a DRXRING-re, az EURORING-re, az M-RING-re vagy a Balaton Park Circuit-re esik a választás. A különböző helyszínek értelemszerűen más-más adottságokkal rendelkeznek, ezért másféle kihívást jelentenek.

Például aki, szeretne egy hosszú egyenesekkel és gyors kanyarokkal tarkított pályán hasítani, annak kedvező választást jelenthet a DRXRING. Aki viszont szeretné megtapasztalni a Porsche élményautózás során, hogy milyen profi versenyzőnek lenni, annak az EURORING technikás kanyarjaira van szüksége.

Élményvezetés Porsche volánja mögött

Az egész nagyon egyszerűen zajlik, ezért nem kell attól tartani, hogy az ügyintézés lassú és sok időt emészt fel. Bizonyára ez sokaknak elvenné a kedvét a Porsche 911 élményvezetéstől. Csak át kell gondolnunk, hogy milyen a nekünk tetsző pálya, ahová ellátogatunk az előre leegyeztetett időpontban. A regisztráció a helyszínen történik, ami gyors és egyszerű.

Következhet az autó megismerése, egyelőre még csak kívülről, hiszen nem árt egy kicsit jobban beleásni magunkat a motorháztető alá, mielőtt még a gázra taposnánk. Mindenki megnyugodhat, mivel nem egy unalmas adathalmazt kell a fejünkben elraktároznunk az autóval kapcsolatban, viszont annál fontosabb infókat tudhatunk meg a kocsiról, annak érdekében, hogy minden gördülékenyen menjen a pályán.

Ezt követően pedig végre megtörténhet maga a csoda. Rá lehet lépni a gázra és kipróbálni, hogy miként szelidíthető meg, ha egyáltalán megszelidíthető ez a négykerekű csoda.

Porsche élményautózás ajándékba? – Jó ötlet

Mit vegyek neki? De vajon szeretni fogja? Vajon tetszeni fog neki? Az unalmas, könnyen felejthető ajándékok helyett ajándékozzunk élményt a Porsche élményautózás formájában, mivel erre is van lehetőség. Mennyivel kedvesebb ajándék az, hogyha láthatjuk az egyik szerettünk, barátunk arcán a mosolyt, amikor a pályán hasít. Nem beszélve arról az önfeledt örömről, amit akkor érez, amikor megtudja, hogy befizettük egy Porsche élményvezetésre.

porsche 911 élményvezetés

Az ajándékutalványok nem kevesebb, mint 8 formában beszerezhetőek ráadásul online. Ezért még be sem kell fáradni személyesen a kártyáért, ami egy igen kényelmes megoldásnak számít. Azért, hogy teljes legyen az élmény, még a különféle ajándéktárgyak közül is választhatunk, amire ránézve a szerencsés személynek biztosan mindig az eszébe fogunk jutni és nem utolsó sorban a Porsche élményvezetés is.

A kérdés már csak az, hogy ezt követően melyik lesz a következő sportkocsi és melyik lesz a következő pálya az újabb élményvezetéshez, hiszen bárkit könnyen magával ragad a dübörgő lóerők világa.