Mobil gumiszerviz bárhol, bármikor

A rohanó világhoz igazodva, a mobil gumiszerviz a gyorsasága és hatékonysága révén tud a sofőrök, autótulajdonosok segítségére lenni.

Bármennyire is elővigyázatos és óvatos valaki, sajnos a legváratlanabb helyzetekben is előfordulhatnak olyan események, amelyeket még megfelelő felkészültséggel sem lehet megelőzni.

Defekt és/vagy halaszthatatlan gumicsere esetén egy telefonhívással megoldható bármilyen probléma. A helyszínre érkező szakemberek többéves tapasztalattal a hátuk mögött, a legmodernebb szerszámokat használva, tökéletes munkát végeznek, legyen szó egy megszokott, kisméretű acélfelniről vagy egy vadonatúj, nagyobb alumínium keréktárcsáról.

Miért éri meg a professzionális gumiszerelés mellett dönteni?

 

A szükséges szakértelem és eszközök hiányában a defekt javítás több órát is igénybe vehet. Sietős helyzetben ezt senki sem engedheti meg magának. A szereléssel járó időpocsékolást és felesleges frusztrációt elkerülhetik a bajba jutott személyek, ha a lehető leghamarabb egy profi csapatot hívnak segítségül.

Miért válassza a Mozgó Gumis céget?

Rugalmasság: a kollégák az ügyfél otthona előtt, a garázsában vagy épp a munkahelyén végzik a szerelést
Szakértelem: a sokéves tapasztalattal a hátuk mögött tökéletes végeredményt garantálnak
Gyorsaság: bármiféle probléma esetén azonnal a helyszínre sietnek és villámgyorsan hárítják el a bajt
Megbízhatóság: a befejezett munkára garanciát vállalnak

Mobil gumiszerelés bármilyen helyszínen

A csapat felkészültségét a szervizautó teljes felszereltsége igazolja a leginkább, aminek köszönhetően a javítás bárhol és bármikor megoldható. A gumiabroncs gyors felfújásához szükséges magas nyomású levegőt és a gépek meghajtásához elengedhetetlen áramot a furgon állítja elő.

Tulajdonképpen egy négykerekű gumiszerelő műhelyről van szó, aminek a segítségével mindenféle kerék javítását hibátlanul el lehet végezni. Legyen szó egy sima abroncscseréről vagy épp az autópálya kellős közepén lévő durrdefektről, mindig számítani lehet a szakemberekre Budapesten és vonzáskörzetében.

Helyszíni defektjavítás

Defektre, törött vagy megrepedt felnire, kiszakadt gumira és egyéb problémákra gyors és biztos megoldással szolgál a mobil gumiszerviz. A halasztást nem tűrő kellemetlen szituációk mellett, természetesen egy előre egyeztetett időpontban is rendelkezésre állnak a cég munkatársai.

A legtöbben azért nem haboznak a telefonhívással és a szolgáltatás igénylésével, mert pontosan tudják, hogy a szerelés mennyire komplex, időigényes és nehéz feladat. A tapasztalt kollégák a rövid távú eredmények helyett, hosszútávra szóló megoldásokat kínálnak. A munka befejeztével pedig egy jó ideig nem kell többet tartani a durrdefekttől.