Milyen összeget takarnak a konténer rendelés árak?

Az építkezések, kertépítési munkák során szükség van különböző alapanyagokra is, amikkel meg tudjuk valósítani az elképzeléseinket. Ilyen például a murva, az andezit, a sóder vagy a termőföld, de ezeken kívül sok más építő- vagy díszítőanyag létezik.  

Ezeknek az anyagoknak a szállítására a legcélszerűbb egy megfelelő méretű konténert használni. Sokan azt gondolják, hogy a konténer rendelés árak az egekben vannak, ám ez nem feltétlenül van így. 

Mi határozza meg a konténer rendelés árak alakulását? 

Az egyik legfontosabb tényező, ami nagymértékben befolyásolja az árakat, az nem más, mint maga a szállítás és annak körülményei. Nem mindegy, hogy a telephelytől milyen távolságra van az a helyszín, ahova el kell vinni a konténert. E tekintetben akár 10-20.000 Forint különbségek is lehetnek az árban. Ezen kívül nyilván az is számít, hogy mekkora űrtartalmú konténerről van szó.  

Mennyibe kerül 6 köbméter anyag szállítása? 

 

Amikor tájékozódni szeretnénk a konténer rendelés árakról, akkor érdemes megnézni a szolgáltatók oldalán lévő tájékoztató táblázatot. Itt fel van tüntetve, hogy nagyjából milyen összegekkel kell kalkulálnunk a szállítás helyszínétől, illetve egyéb tényezőktől függően. Sok esetben nemcsak a konténert tudjuk megrendelni, hanem a szükséges alapanyagokat is, amiket fel szeretnénk használni az építéshez, illetve díszítéshez. Ez esetben az árak az anyagok vonatkozásában is változnak, hiszen nem mindegy, hogy például murvát vagy termőföldet kérünk-e. 6 köbméter kavics szállítása például Nagytárcsára szállítva 19.000 Forintba kerül, Aszódra szállítva viszont sokkal drágább, mert akkor már 49.000 Forintot kell érte fizetnünk. A murva és a termőföld esetén is hasonló összegekre számíthatunk. Nagyon fontos, hogy ezek bruttó árak, a szállítandó anyag mennyiségétől függetlenek.

Ha tanácstalan azzal kapcsolatban, hogy honnan rendelhetne konténert, akkor figyelmébe ajánljuk a kontener-rendeles.info weboldalt. Itt akár építőanyagok megrendelésére vagy a sitt elszállíttatására is van lehetőség.