Döntsön Ön is a Kakucsring élményvezetés mellett!

Egyszerűen feledhetetlen eseménynek számít egy Kakucsring élményvezetés, amit már szinte bárki megélhet, ha rendelkezik jogosítvánnyal. A pálya adott, amit a megfelelő időpontban, bérlést követően saját járművel is birtokba lehet venni. Természetesen a valóban emlékezetes élményautózás Kakucsring aszfaltján akkor tudja a maximumot adni, amennyiben egy ikonikus járgányt hajthat meg az aszfalton.

kakucsring élményvezetés

Ehhez ugyanúgy adottak a feltérlek, egyszerűen csak össze kell hangolni a dolgokat és olyan időpontot választani, amikor kihozhatja magából és a négykerekűből is a legtöbbet. De mielőtt még döntene, első körben ismerje meg alaposabban a pályát és mindazt, amit az nyújtani tud.

Élményvezetés Kakucsring egyedi környezetében

A Kakucs Ring alapvetően egy gokart pályának készült. 2007-ben nyitotta meg a kapuit a nagyközönség előtt. Az igények folyamatosan növekedtek, aminek következtében 2010-ben bővítést hajtottak végre. Ennek nyomán a rallycross és motorcross futamok rendezésére is alkalmassá tették. Az eredeti nyomvonalat további 2 aszfalt résszel bővítették, valamint a terep kedvelői részére murva felületet is kapott. Összességében a teljes területhez 25 hektár tartozik.

 

Nincsenek ütközőfalak, amikbe be lehetne csapódni, mert minden irányból füves terület szegélyezi a pályát. Amire viszont a Kakucsring élményvezetés során megéri figyelni az maga a vonalvezetés. Egy viszonylag rövidtávról van szó, mert a teljes hossz 1050 m. Ennek megfelelően kellően trükkös szakaszok találhatók benne, ahol jól kell tudni bánni a gáz mellett a fékpedállal ugyanúgy.

Szabályok a pályahasználat során

A Kakucsring élményvezetés mint minden hasonló helyzetben bizonyos szabályokhoz van kötve. A pálya már alapvetően különlegesnek számít, ugyanis mindkét irányba lehet rajta haladni. Mivel egyszerre több jármű tartózkodik az aszfalton, ezért tudni kell egymásra ügyelni. Az élményautózás Kakucsring keretein belül csakis úgy lesz valóban szórakoztató, ha közben a balesetek elkerülhetők.

Minden sofőr csak saját felelősségre használhatja a pályát, ami nyilatkozat kitöltésével jár együtt. A menetirányt pedig az első versenyző dönti el és ahhoz kell a későbbiekben idomulni. Azt pedig, hogy megállni tilos, nem csak ajánlásként érdemes kezelni, mert itt tényleg nem csökkenhet a tempó egyetlen pillanatra sem. Nincs más csakis előre.

Kakucsring élményvezetés: a feledhetetlen alkalom

A szabályok ismertében már csak a megfelelő időpontot kell kiválasztani és hamarosan megcélozhatja a pályát. Jó az, ha van erre a célra egy kiváló sportkocsi, de amennyiben nem áll ez rendelkezésére akkor sincs semmi gond. Válogasson az olyan potenciális izomutók közül, mint a Ferrari 296 GTB, Lamborghini Huracán Evo Spyder, Chevrolet Corvette C7, Ford Mustang Shelby GT500, Audi R8, Nissan GT-R és ez még közel sem minden.

élményvezetés kakucsring

Akiknek régi álmuk, hogy végre egy valósi versenyautó kormánya mögött üljenek, most megkaphatják. Válaszható külön izomautó maxi csomag, aminek beváltását követően garantáltan úgy fog kiszállni a kocsiból, hogy közben az adrenalin elönti a testét. A Kakucsring élményvezetés voltaképpen néhány kattintásra, illetve egy telefonhívásra van Öntől.

Mitől lesz valódi élmény a vezetés?

Az élményautózás Kakucsring sajátos feltételei mellett olyan lehetőség, amivel érdemes élnie. Ha csak szeretne kicsit elvonatkoztatni a hétköznapok problémáitól, vagy éppen egy komoly befektetésre készül, bizonyos izomautó típus vásárlásával, akkor adott a feltétel a különféle modellek tesztelésére. A versenypálya pontosan az a környezet, ahol összehangolódhat az ilyen körülményekre született járgánnyal. Itt nem kell tartania a sebességtúllépéstől, illetve a rendőrök sem fogják lekapcsolni.

Még a forgalomban lassabban haladók miatt sem kell idegesítenie magát. Csak Ön van, az autó és az út. A hirtelen kanyarok, a murvás részek kellően próbára fogják tenni a vezetői képességeit. Tesztelni szeretné magát? Akkor itt a helye. A Kakucsring élményvezetés önmaga részére is mindent megad, de amennyiben ezt szeretné megosztani valamelyik szerettével, akkor ragadjon telefont és foglaljon időpontot mielőbb.