Szalonnasütő a kerti mulatságokhoz

Ha van a háza mellett egy kisebb-nagyobb terület, ahova elfér egy szalonnasütő, egy asztal és néhány szék, akkor ezeket feltétlenül szerezze be! Hiszen, amikor odakint szép idő van, akkor mi sem kellemesebb elfoglaltság, mint a barátokkal, családtagokkal kimenni a szabadtérre. Legyen szó egy szűkebb családi eseményről vagy egy nagyobb összejövetelről, a kerti eszközök, bútorok minden esetben jó szolgálatot tesznek.

Szabadtéri sütögetés grill sütővel

A kinti mulatsághoz hozzátartozik az evés-ivás, hiszen a találkozások akkor lesznek igazán élvezetesek, ha finom ételekkel, italokkal koronázzuk meg azokat. Természetesen úgy is meg lehet oldani a dolgot, hogy a házigazda bent a konyhában készíti el a fogásokat, de sokkal kényelmesebb, ha egy kinti szalonnasütő is rendelkezésre áll. Ez esetben a házigazdának sem kell bent lennie, miközben a vendégek kint vannak, és persze így mások is kivehetik a részüket a sütésből-főzésből, de akik nem főznek, ők is gyönyörködhetnek a szépen piruló húsok látványában.

Grill sütő asztallappal

Az egyik kedvelt kerti grill variáció az asztallapos szalonnasütő, aminek az a különlegessége, hogy a rostély szerkezet körbeépíthető az asztallapokkal. Ez igazán exkluzív megjelenést kölcsönöz a grill sütőnek és emellett nagyon praktikus is, hiszen a vendégek körbe tudják ülni és el tudják fogyasztani az ételeket.

Ha kint vége a mulatságnak…

 

Még a nyári estéken is előfordulhat, hogy este hűvösebbre fordul az idő. Ilyenkor érdemes beinvitálni a vendégeket a nappaliba, ahol kellemes meleg várja őket. A vízteres kandallóbetét egy remek alternatíva, hiszen egyrészt egy kiváló megoldást jelent a ház fűtésére, másrészt pedig igen látványos is. Kiépítés előtt persze felmerül a kérdés, hogy megfizethető-e a vízteres kandallóbetét ár.

Milyen skálán mozog a vízteres kandallóbetét ár?

A kínálat nagyon változatos képet mutat. Az egyes változatok méretben, kialakításban, teljesítményben, hatásfokban, illetve egyéb műszaki paraméterekben is különbözhetnek egymástól. A megfelelő modell kiválasztása szakértői közreműködést igényel, hiszen a kandallóbeépítésnek megvannak a maga feltételei.

Egyeztetés közben egyedi igények is felmerülhetnek, amik szintén befolyásolják, hogy végül mekkora összeget takar a vízteres kandallóbetét ár. Mindenesetre nem szabad rögtön lemondani a kandalló használat előnyeiről, mondván, hogy úgyis megfizethetetlen, hiszen ma már nagyon sokféle lehetőség van. Az egyes megoldások pedig más-más árkategóriába esnek. Találja meg Ön is, az igényeinek megfelelő alternatívát!