Nemzetközileg is elfogadott gépkezelő jogosítvány

Nemcsak a nyugat- és észak-európai országokban jellemző most már, hogy jelentős volna a munkaerőhiány a jól képzett szakmunkásokat illetően, hanem Magyarországon is egyre nagyobb a kereslet irántuk. Akik képezni szeretnék önmagukat, hazánkban OKJ-s képzések révén könnyen megtehetik, ezek után pedig semmi sem állhat az útjukba, hogy egy jól fizető állást szerezhessenek akár itthon, akár nyugaton. Mondjuk egy gépkezelő jogosítvány birtokában lényegében válogathatnak a különböző építőipari, logisztikával, szállítmányozással vagy raktározással foglalkozó vállalatok ajánlatai közül. A gépkezelő jogosítvány tömbösített órák lehallgatása után szerezhető meg, mindössze néhány héten belül. A tanfolyam idejére az iskola kedvezményes szálláshelyeket is biztosít a vidéki településekről érkezőknek.

A résztvevőknek nem csupán elméleti, hanem gyakorlati oktatásban is részük van a képzés során. A jelentkezéshez csak a lehető legalapvetőbb elvárásoknak kell megfelelni. A pályázóknak felnőtt korúaknak kell lenniük valamint legmagasabb iskolai végzettségként a 8 általános is elegendő. A gépkezelő jogosítvány megszerzéséhez írásbeli és szóbeli vizsgán illetve a gyakorlati feladatoknál egyaránt helyt kell állniuk a hallgatóknak. A Transzport Studium oktatóközpontja minden tekintetben a legkiválóbb helye a képzés abszolválásának. Az oktatók felkészültsége, szakmai tapasztalata és magas szintű tudása megkérdőjelezhetetlen.

Ha pedig ez nem volna elég, akkor akár még az árgarancia és azáltal további kedvezmények is érvényesíthetők, amennyiben valahol az országban ugyanilyen feltételek mellett olcsóbban lehetne megszerezni a gépkezelő jogosítványt. A képesítés és a velejáró okmány hiteles és elfogadott az Európai Unió bármelyik tagállamában, tehát, ha valaki a bérezése szempontjából is megbecsült munkahely mellett egy kis éghajlatváltozásra is vágyna, akkor semmi sem tarthatja vissza. A tanfolyamra lehet jelentkezni az internetes felületen és postán keresztül továbbá a jelentkezési űrlap benyújtható személyesen is.