Könnyűfém vagy lemezfelnit érdemes venni?

Az autónk szépítgetése, építgetése nagyszerű hobbi, viszont merülhetnek fel olyan kérdések, amire csak hosszú évek tapasztalata adhatja meg a helyes választ. Például az utóbbi években egy igen lényeges felismerést tettek a gyártók, szerelők és az autórajongó közönség. Mégpedig, hogy a lemezfelni sokkal strapabíróbb, mint az alufelni. Nem is beszélve arról a tulajdonságáról, hogy lényegesen olcsóbb, mint a másik említett lehetőség és a karcolásnak is sokkal jobban ellenáll.

Másik hatalmas előnye a súlya. Általában ugyan nem szokott nagy előny lenni, ha valami nehezebb, de ebben a kérdésben ez egy kifejezetten pozitív tulajdonság. A lemezfelni sokkal jobb tapadást biztosít, amely hóval borított vagy éppen vizes úton, esős időben egy hatalmas segítség a kocsi kormányozhatóságát illetően. Ezen felül pedig képesek megvédeni a fékeket is a különböző szennyeződésektől, így annak hosszabb lesz az élettartama, ami már csak kiadás és biztonság szempontjából sem elhanyagolható tényező.

A lemezfelnihez kapcsolódó keréktárcsa kiválasztását a forgalmi engedélyben megjelenő adatok alapján kell megejteni. Itt lényeges adat a lemezfelni szélessége, átmérője, a besajtolás mélysége, az osztókör és az agyátmérő értékei is. Ha a felsorolásból nem minden tétel hangozna ismerősen, akkor bátran forduljon a Grande Punto felni egyik hazai forgalmazójának, az alu-felni.eu webáruháznak a szakembereihez, akik készséggel állnak a rendelkezésére.

 

Az online shop természetesen nemcsak az olasz Fiat autókhoz biztosít alkatrészeket, de ez egy igen keresett márkának számít. Nem is csoda, az autó gyors, megbízható és nem drága a fenntartása sem. A gyártó kifejezetten odafigyelt arra, hogy a produktumaival minél szélesebb körhöz eljusson, és ennek megfelelően az alkatrészek, mint például a Grande Punto felni árai sincsenek az egekben. Ez már csak azért is nagyon jó hír, mivel az érdekes és modern dizájn nagyon vonzóvá teszi az egyes modelleket, és garantáltan felmerül majd az igény, hogy vásárolni akarjon egy szettet.

Persze a jó ár egyáltalán nem a Grande Punto felni minőségének rovására ment, így biztos lehet abban, hogy egy igazán megbízható darab büszke tulajdonosa lesz, amennyiben úgy dönt, megteszi ezt a beruházást. Fontos tudni, hogy a feltüntetett árak 4 darab, azaz egy teljes készlet Grande Punto felnit tartalmaz. A webáruház igen kiemelkedő a maga nevében, de nemcsak a széles választék miatt, hanem a segítőkészsége okán is. A választást blogbejegyzésekkel könnyíti meg, de ha még így sem tud eligazodni a feltüntetett kódok között, akkor írjon nekik nyugodtan!