Kiváló autószervíz eszközök a prémium szolgáltatás érdekében

Amennyiben szeretne kiváló minőségű szolgáltatásokat nyújtani az Önhöz „betévedt” ügyfeleknek, csak a legmegfelelőbb autószervíz eszközök segítségével lesz képes az elégedettségüket kivívni. Ezeket a berendezéseket pedig megbízható partneren keresztül tudja beszerezni, mint például a gebotools.hu.

 A nagyobb garázsfelszerelések mellett minőségi karbantartási és járműjavító szerszámok, például autóvontató, tengelyállványok, szerszámosládák, magasnyomású mosók, ütvecsavarozók, keréktárcsa-eltávolító szerszámok, számos kézi-, elektromos- és légszerszámok, akkumulátortöltők, kocsiemelők és még sok más autószervíz eszköz is megtalálható a kínálatban.

Folyadékcserélés megkönnyítése

A sebességváltó folyadékcserélők megkönnyíthetik a művelet folyamatát, és a gépek a legtöbb külföldi és hazai járművel kompatibilisek lehetnek. A hűtőfolyadék öblítő és feltöltő gépek gyakorlatilag az összes elhasznált keveréket kicserélhetik a jármű rendszerében. A szervokormány-folyadékcserélő gépekkel gyorsan és egyszerűen át lehet váltani a különböző típusú folyadékok között. Természetesen egy jól felszerelt javító műhelyből ezek az autószervíz eszközök sem hiányozhatnak. A munkálatok meggyorsítása, a sorban álló, várakozó autók számának csökkentése csak az üzlet jó hírnevét szolgálja.

Csomagban, kedvezőbb áron

Nagyon ritka az, amikor csak egy-két dologra van szüksége egy műhelynek. A GEBO Tools-nál erre is figyelnek, így olyan csomagkedvezményeket is találhat az üzlet kínálatában, amellyel pénzt spórolhat. Ilyen többek között a motorkiemelő zsiráf és a motortartóból álló páros ajánlat, vagy a 4 tonnás csápos emelő és a szerszámos kocsi együttes vásárlása. Nemcsak két berendezés együttes választására van lehetőség, hanem 3, 4 vagy akár 5 darabból is állhat a csomag, amelyeket a vevők igényeit szem előtt tartva hoztak létre. Minőség és haszon, még jobb áron. Egyébként az autószervíz eszközök ilyen típusú, kedvezményes beszerzésére közel 30 különféle lehetőséget állítottak össze az értékesítők.