Kihagyhatatlan alkalom a Ford Mustang bérlés

A vezetés szerelmeseinek is elérhetővé vált hazánkban a Ford Mustang bérlés. A filmekből és a videójátékokból jól ismert ikonikus négykerekűt bárki kipróbálhatja, aki szeretné megtapasztalni, hogy mire képes egy aszfaltszaggató 5.0 literes V8-as. A kérdés már csak az, hogy valóban megéri a Ford Mustang bérlés, vagy csak egy mondva csinált élményért fizetünk?

Remek lehetőség egy Ford Mustang bérlés

Az amerikai izomautók köré épülő kultusz egyik jeles képviselője ez a széria. Talán nincs olyan személy, aki ne halott volna a vad Mustangokról, amik hamar népszerűvé váltak az egész világon, köszönhetően a határozott dizájnnak, a tipikus vonalvezetésnek és persze az ikonikus logónak. Érthető módon hazánkban nem vágtázik sok ezekből a zabolátlan vad lovakból az utakon, mégis lehetőség nyílik a kipróbálásukra a Ford Mustang bérlésnek köszönhetően.

ford mustang bérlés

 

Gyakran hallhatjuk azt a már-már közhellyé avanzsált mantrát, miszerint a mai autóknál elvész a vezetési élmény, ami csak részben igaz. Elvégre a Ford Mustang Convertible 5.0 V8 is egy mai darab, mégis visszaadja, sőt felül is múlja azt az érzést, amit sokan a mai autók esetében hiányolnak. Ahogy megmarkoljuk a kormánykereket, a lóerőket a markunkban érezhetjük és onnantól kezdve nincs megállás. Nem beszélve a kipufogó fület gyönyörködtető, méltóságteljesen robajló hangjáról, ami azonnal a hatalmába kerít.

Élményvezetés a Ford Mustang bérlés alkalmával

Hogyha szeretnénk megismerkedni az autóval, akkor kibérelhető 30-60 percre egy kis közúti kocsikázás céljából instruktorral. A tapasztaltabbak legyinthetnek, hogy rá csak az amatőröknek van szükségük. Viszont a gázpedál lenyomásakor érződő nyomaték bizony még a tapasztaltabbakat is meg tudja lepni.

Merőben eltérő érzés, mint egy európai gyártó modelljét vezetni. Egy kisebb gázadagolással kevesebb, mint 4 mp alatt már százzal hasíthatunk. Aki meg szeretné tapasztalni az autó igazi erejét, az átkapcsolhat versenypálya üzemmódba. Ekkor kezdődik az igazi móka, hisz ilyenkor a kipörgésgátló kikapcsolt állapotba kerül.

mustang bérlés

A menetstabilizálóval ellátott modell négy, az útviszonyokhoz és a vezetési stílushoz választható beállítást kínál fel. Ehhez igazítja a jármű irányíthatóságát. Tehát mindenki megtalálhatja a kedvére való beállítást a saját stílusának megfelelően. Ugyanakkor új élményekkel gazdagodhat a további beállítások kipróbálása során.

Mitől függ egy Ford Mustang bérlése?

Természetesen bizonyos feltételek ebben az esetben is életbe lépnek a Ford Mustang bérlése során. A Ford Mustang bérlését 21. életévét betöltött személy veheti igénybe, aki 3 éves B-kategóriás jogosítvánnyal rendelkezik.

A bérlés során nincs szükség kaucióra és bankkártyás fizetésre is van lehetőség. Értelemszerűen az illetőnek fel kell mutatnia az érvényes személyi igazolványát, lakcímkártyáját, vagy útlevelét. Ha ezek a feltételek teljesülnek, akkor nincs semmi akadálya egy Ford Mustang bérlésének.

Ford Mustang bérlés ajándékba

Egyedivé is izgalmassá tehetjük pl. valamelyik szerettünk születésnapját a Ford Mustang bérlésnek köszönhetően egy ajándékkártya formájában, hiszen az illető úgy érezheti magát arra az időre, mintha valódi autóversenyző lenne. Erről pedig kellőképp gondoskodik a nyomaték és a jó öreg V8-ban dübörgő lóerők.

Tökéletes ajándék azoknak, akik megszállottjai az autóknak. A klasszikus amerikai izomautókat pedig nehéz nem szeretni, hiszen számos filmben és videojátékban láthattuk már ezeket a csodajárgányokat. Most pedig végre nem a képernyőn keresztül kell csodálnunk, hogy mire képesek, hanem saját bőrünkön tapasztalhatjuk meg a vezetés élményét a Ford Mustang bérlés révén. Igazi akcióhősnek érezheti magát az, aki a családi kombit hátrahagyva bepatton a vezetőülésbe. Az élményt tovább fokozza az automata, 10 fokozatú váltó!

Mennyi időre lehetséges egy Ford bérlése?

Napi bérleti díj befizetése is lehetséges, ami nem kevesebb, mint 200 km-t foglal magába. Mire a kölcsönző visszakapja az autót, addigra valódi versenypilóta válhat belőlünk. De kibérelhető egy fél vagy egy órára is, de heti díjat is fizethetünk, ha úgy érezzük, hogy nem vagyunk képesek ilyen hamar megválni a masinától.