Ha bajba kerülnél: automento.hu

Bárkivel megeshet, hogy kényszerpihenőre küldi az autója, ekkor jöhet képbe az automentokereso.hu. Nem árt jól megjegyezni ezt a honlapcímet, mert lehet, hogy ez lesz az öröm az ürömben, amikor alaposan benne vagyunk a pácban.

Miért pont az automentokereso.hu?

Rengeteg horrorsztori kering a feketéző, gyakran hiénáknak nevezett potyázó tréleresekről, akik a bőrt is lenyúznák a pórul járt autósról.

A teljesen magyar automentokereso.hu címen futó innovatív, webes szolgáltatás azért jött létre, hogy ezeket a vad viszonyokat minél inkább megszüntesse. Az oldal ugyanis az elhelyezkedés adatainak beütése után rögtön mutatja is a közeli tréleres vállalkozásokat, ahol megtekinthető a szolgáltató neve, távolsága és árai.

 

Az ügyfél biztos lehet abban, hogy az automentokereso.hu beütése után csakis bejegyzett céggel kerül kapcsolatba. A valós cégek munkakörük bővítésével és áraikkal versenyeznek az ügyfelekért, így a feketézőknél sokkal reálisabb áron kínálják szolgáltatásukat és garanciát is vállalnak az esetleges hibákért.

Mi a dolga az ügyfélnek az automentokereso.hu beütése után?

Az automentokereso.hu weboldalon az ügyfélnek nagyon egyszerű dolga van, ami tekintettel erre az igen kiszolgáltatott és stresszes helyzetre, nagy előny.

Első lépésben megadjuk az autónk aktuális helyzetét úgy, hogy okostelefonunkon rábökünk a pozíció megadása gombra, a GPS jeladó már végzi is a dolgát. Ha ez nem működik, begépeljük a segítségkérés helyét.

A második lépésben a megjelenő partnerek közül ki kell választanunk a nekünk megfelelőt, a harmadik lépés már a kapcsolatfelvétel.

Mit kínálunk partnereinknek?

Az autómentő vállalkozások számára kétféle csomagot nyújtunk.

Az alapcsomaggal ingyenes, ilyenkor a vállalkozás telephelye felkerül egy térképre. Amikor valaki segítséget kér, a rendszer a partnerek telephelyének távolsága alapján listáz.

A csomag előnye, hogy nincs havidíja, hátránya, hogy kizárólag a telephely alapján kerül listázásra.

Ezen segít az adatbázis prémium szolgáltatása. Ehhez tartozik egy applikáció, melyet a havidíj ellenében a partnerek letölthetnek. Előnye, hogy a vállalkozás telephelye lehet akár 500 kilométerre is, ha a mentőautó a közelben van, kiajánlásra kerül a lerobbant utazónak.

A weboldalat úgy alkottuk meg, hogy telefonon is nagyon jól látható módon rajta legyen minden szükséges információ. Az automentokereso.hu egy teljesen egyedülálló szolgáltatás, amelynek használata az égvilágon semmibe sem kerül. Érdemes jól bevésni ezt a címet!