Minden nő szeret csinosan öltözködni, valamint azt, ha a ruhatárának összes darabja a saját stílusát tükrözi. Ez alól a fehérnemű sem képez kivételt, a szebbik nem képviselőinek nagy része odáig van a szemrevaló ruhaneműkért. Napjainkban újra hódít a brazil tanga, ami a hagyományos társához hasonlóan nem sokat takar, ám jelentősen kényelmesebb viseletnek bizonyul.

A vonzó megjelenést kölcsönző falatnyi fehérnemű szélesebb pánttal van ellátva, mint a hagyományos tanga, így azon nők, akik ezt hordják, sokkal komfortosabban érezhetik magukat a mindennapjaik során. A brazil tanga vagy más néven fél tanga lényege, hogy míg az elülső része teljes mértékben takar, addig a hátul található, széles csipke rész pikáns és esztétikus megjelenést kölcsönöz. Magyarországon is lehetőség adódik arra, hogy beszerezhessük ezt a szexi fehérneműt. A www.voytacha.hu linkre kattintva egy olyan webáruház tárul elénk, amelyiknek a kínálatában a brazil tanga mellett, egyéb dögös darabok is megtalálhatóak. Vannak olyan pillanatok, amikor a nők különféle praktikákat alkalmaznak annak érdekében, hogy a párjuknak [...]

Csodálatos szeptemberi nap van a kaliforniai Highway 1-en, mely San Francisco-tól északra található, és a 2020-as Ford Mustang 2.3 High Performance szuperautót látva mindenkiből hirtelen Mustang-hívő lesz.

Sokan nem tudnak elszakadni a V8-as motoroktól a modern izomautókban, azonban a Ford Focus RS motor teljesítménye ebben a kocsiban egész egyszerűen páratlan. A Mustang remekül tartja az íveket és brutális teljesítményt produkál az egyenesekben. Az embernek nem kell sok időt eltöltenie a volán mögött, hogy rájöjjön: A Mustang 2.3 bizony méltó vetélytársa lett a Mustang GT-nek.

 

Az első tuningcsomag

 

A Ford először 2015-ben szerelt turbo-4 technológiát a Mustangokba  az akkori 310 lóerős, 2.3 literes motoroknál, és a cég még egy tuningcsomagot is biztosított a turbo-4 motorokhoz, azonban valahogy a Mustang GT mindig jobban teljesített a V8-as motornak köszönhetően. A Mustang 2.3 esetében azonban a Ford ismét nekiugrott a turbo-4 motoroknak, hozzáadva egy EcoBoost tuningcsomagot, mely sokat merített a Mustang GT és a Shelby GT350 modellek [...]

Egy hosszú, fárasztó nap után mi sem jobb, mint végre hazaérni, átöltözni egy kényelmes öltözékbe, és kitalálni, hogy mi legyen az esti program otthon a szeretteinkkel. A köntös már évszázadok óta az egyik legkedveltebb ruhadarab, amit nemtől és kortól függetlenül mindenki szívesen visel a lakásban például reggelente a reggeli elfogyasztása közben vagy este egy kiadós fürdés vagy zuhanyozás után, de sokan elalvás előtt az ágyban is gyakran viselik. Az internetes webáruházakban a köntösök kínálata nagyon változatos képet mutat, az egyes modellek méretben, fazonban, hosszúságban, színben és kialakításban is eltérnek egymástól.

Az, hogy kinek melyik bizonyul ideális választásnak, kizárólag az egyéni igényektől, elvárásoktól, testi adottságoktól, ízlésvilágtól függ. Természetesen, mint minden ruhadarab esetében, a megfelelő köntös kiválasztásakor is egy fontos szempont az anyag minősége, tartóssága. Ha szúrja, irritálja a bőrt, esetleg nem kelt jó érzést hozzáérni, megfogni, akkor csekély esély van arra, hogy örömteli használatot fog nyújtani. Ellenben, ha finom, puha 100%-os pamut anyagból készül, akkor előbb [...]

Régi klasszikusok vagy újabb modellek, az izomautókról kivétel nélkül elmondható, hogy megvásárlásukkal a tulajdonosok egy igazi presztízstermékhez juthatnak hozzá, melyekről a prémium dizájn, a bődületes teljesítmény, a kimagasló biztonság és az utolérhetetlen kényelem egyaránt elmondható. Az izomautókon rengeteg egyedi gyártású alkatrészt találhatunk, megannyi olyan fejlesztést, ami a hagyományos személygépkocsikon csak sok-sok év múlva, vagy éppen soha nem lesz elérhető, néhány típus esetében azonban mégis tapasztalhatnak hiányosságokat a tulajdonosok.

Ebbe a kategóriába sorolható többek között a kipufogóhang problémája, noha az izomautós kategóriában lényegesen jobb a helyzet, mint a normál személyautók között, ahol az erős és dinamikus motorokhoz, valamint a hasonló jelzőkkel illethető vezetési élményhez szinte soha nem kapcsolódik megfelelően erőteljes hang. Az izomautóknál előfordulhat ráadásul az a probléma, hogy a gyártók olyan erőteljes hangot adnak bizonyos típusoknak, ami egy-két gázfröccs esetében még élvezetes, de hosszabb távon inkább kellemetlen hallgatni. Mindez viszont orvosolható, hiszen az Akrapovic kínálatában már találunk izomautókra szánt szetteket is, így például a Chevrolet [...]

Felkészültél az autós horrorra? Nem, most nem egy négy keréken száguldozó Hasfelmetsző Jackről szóló film kritikáját firkantom le neked, hanem a különböző nemű gépkocsi tulajdonosokra szeretném felhívni a figyelmedet.

Nyilvánvalóan, a hétköznapi nyelvben jegyzett női és férfi kocsik közti különbségekről már hallottál, sőt valószínű van már tapasztalatod ebben a témában. Nem egy példát lehetne felhozni arra, hogy sok könyörtelen nőnemű miként bánik a járgányával: csupán eszközként tekintenek rá, nem látják a gép valódi lelkét. Igaz, tisztelet a kivételnek, hiszen nem egy hölgy létezik, aki rajong a verdákért és a műszaki eszközökért, valamint a vezetést is rendkívül jól űzik. Ám most nem róluk szól ez a cikk, hanem egy olyan rétegről, akik fájdalmas dolgokat művelnek a kocsikkal. Hagy meséljek el pár igazi horror sztorit ebben a témában. Azon nőkről olvashatsz, akikben nincs elég önbizalom a vezetéshez, ezért képesek, és a párhuzamos parkolásra olyannyira rágörcsölnek, hogy a manőver végén a felni látja kárát.

Ó, az a gyönyörű [...]

Amikor valaki vásárol magának egy új személygépkocsit, a régire már nincs szüksége, ezért szeretné eladni, de a lehető legjobb áron. Ha Ön is ebben a helyzetben van, akkor tanácsos ellátogatnia minél hamarabb a lordautofelvasarlas.hu weboldalra és felvennie a vállalkozás munkatársaival a kapcsolatot, mert a használtautó felvásárlás itt igazán jó áron történik.

Azt azonban tudnia kell, hogy a 2002-es évtől gyártott modelleket veszik meg, öregebbeket nem. Magyarország területén bárhol felvásárolják a használt gépkocsikat, ami azt jelenti, hogyha meg tudnak állapodni az árban, akkor az adott helyszínen azonnal és készpénzben kifizetik, majd el is szállítják. Érdemes ehhez a céghez folyamodni, hiszen sok esetben hónapokig vagy talán évekig is hirdetik a használt autót a tulajdonosok, amíg végre jelentkezik valaki érte.

Addig pedig az udvaron vagy az utcán rozsdásodik, rongálódik, mint minden tárgy, amit nem használunk. Kiváló a használtautó felvásárlás lehetősége a Lord Car Kft. vállalkozásnál, hogy a leírt helyzetet elkerülhessük és minél előbb pénzhez jussunk. Akkor sem kell [...]

A Charger terén a Dodge elég lightos fejlesztéseket terített csak az asztalra 2019-ben, ami nyilvánvalóvá is válik, ha figyelembe vesszük, hogy a 2020-as Charger már a legújabb 797 lóerősSRT Hellcat Redeye motort kapta ugyanebben az évben. De mi a helyzet a 2020-as Charger-el, melyet jövőre várhatunk? Nos, az már biztos, hogy a külső igencsak extrém lesz.

A 2020-as Charger egy szélesített kasztnival fog érkezni és a Charger Widebody nevet fogja viselni, továbbá 3 limitált szériában lesz elérhető, melyek a Scat Pack, az SRT Hellcat, és Daytona 50th Anniversary Edition (Daytona 50. évfordulós kiadás). Érdemes mindegyiket megtekinteni, ugyanis mindegyik kiadás egy kicsit más igényekre lett tervezve. Ha a luxusautók terén még valakinek számít a „költséghatékonyság”, akkor egyértelműen a Scat Pack lesz az ideális választás, mely $47,490 árcédulával, 6.4-literes V-8-as motorral és 485 lóerővel fog piacra kerülni. Ha jobban belenézünk a motorháztető alá, akkor hamar egyértelmű lesz, hogy ez bizony nem egy rossz üzlet, ugyanis a kocsi [...]

Érthető, hogy a mindennapokban a hölgyek mindent meg akarnak tenni annak érdekében, hogy tökéletes legyen a megjelenésük, hiszen csak akkor érzik magukat komfortosan, ha pozitív visszajelzéseket kapnak a környezetüktől, és bezsebelhetik a bókokat, amikre oly nagyon vágyakoznak. Nem is csoda, hogy gyakran felmerül bennük a kérdés, vajon melyik a legjobb arcszérum, aminek a használatával rövid időn belül élettelivé tudják varázsolni az arcbőrüket.

Erre azonban nehéz egyértelmű választ adni, már csak azért is, mert az elmúlt években elképesztően nagy mértékben kibővült a kínálat, és mindenkinek más-más termék kínál tökéletes megoldást a problémájára. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem érdemes a legjobb arcszérum nyomába eredni, csupán arról van szó, hogy a választás nem olyan egyszerű, mint ahogy azt sokan gondolják.

Az viszont biztos, hogy a természetes hatóanyagokat tartalmazó készítmények között érdemes keresgélni a tökéletes arcszérumot, ugyanis csak azok tudnak megfelelő táplálást biztosítani a bőrnek. Ha már egyszer eljutunk odáig, hogy szemügyre vegyük a webáruházak által kínált [...]

A nyáron felmerült korábbi jelentésekkel ellentétben a Camaro nem megy sehova. A Ford Mustang hosszú idejű riválisa már sok éve, és úgy tűnik még az is marad egy darabig, azonban a jelentések alapján az eladások kicsit leestek az elmúlt hónapokban. Az év második pénzügyi negyedében 9%-al alulmaradt a tervezettől, ami azért egy világhírű cég esetében nem számít túl jónak.

Mindezek mellett a Mustang a piaci szegmens legjobb eladási rátáit könyvelhette el magának, tehát riválisa mellett jócskán elhúzott. Mit tud tehát a Chevy tenni, hogy változtasson a helyzeten? Felajánlhat kedvezményeket, akciókat. Amivel azonban a cég előállt, az egy kicsit más, mint amit eddig megszokhattunk a szuperautók piacán.

A GM Authority forrásai szerint a Cevy 2500 dollár árengedményt ad azoknak, akik Mustang tulajdonosok. Tehát a rivális cég autótulajdonosait próbálja elhalászni célzott akciókkal. Persze van 1-2 feltétel, nevezetesen az, [...]

A 2020 Cadillac CT5 a Caddy legújabb próbálkozása, hogy sikert arasson a luxus D-szegmensben a modern autók piacán, azonban nem egyszerű a feladat, ugyanis ez a szegmens igencsak versengő. A legújabb modell a régebbi Cadillac ATS és CTS modelleket fogja felváltani, és remélhetőleg felveszi majd a versenyt a BMW 3 Series és a Mercedes-Benz C-Class autókkal is.

A gyönyörű pluszos méretű sedan háromfajta kiadásban lesz megvásárolható. A Luxury, Premium Luxury és a Sport modellek közül választhatnak majd az érdeklődők, és a Premium Luxury, valamint a Sport modell fogja képviselni a Cadillac áttörő Y trim level stratégiáját.

A Sport modell egyértelműen azok számára készült, akik a szép külső alatt izmos belsőre vágynak. A Sport azonban vizuálisan is menőbb külsővel érkezik, mint az alapmodellek, hiszen aerodinamikai szempontokat is figyelembe kell venni. 19 colos kerekek, fascia kezelés [...]

Back to top