A nyáron felmerült korábbi jelentésekkel ellentétben a Camaro nem megy sehova. A Ford Mustang hosszú idejű riválisa már sok éve, és úgy tűnik még az is marad egy darabig, azonban a jelentések alapján az eladások kicsit leestek az elmúlt hónapokban. Az év második pénzügyi negyedében 9%-al alulmaradt a tervezettől, ami azért egy világhírű cég esetében nem számít túl jónak.

Mindezek mellett a Mustang a piaci szegmens legjobb eladási rátáit könyvelhette el magának, tehát riválisa mellett jócskán elhúzott. Mit tud tehát a Chevy tenni, hogy változtasson a helyzeten? Felajánlhat kedvezményeket, akciókat. Amivel azonban a cég előállt, az egy kicsit más, mint amit eddig megszokhattunk a szuperautók piacán.

A GM Authority forrásai szerint a Cevy 2500 dollár árengedményt ad azoknak, akik Mustang tulajdonosok. Tehát a rivális cég autótulajdonosait próbálja elhalászni célzott akciókkal. Persze van 1-2 feltétel, nevezetesen az, [...]

A 2020 Cadillac CT5 a Caddy legújabb próbálkozása, hogy sikert arasson a luxus D-szegmensben a modern autók piacán, azonban nem egyszerű a feladat, ugyanis ez a szegmens igencsak versengő. A legújabb modell a régebbi Cadillac ATS és CTS modelleket fogja felváltani, és remélhetőleg felveszi majd a versenyt a BMW 3 Series és a Mercedes-Benz C-Class autókkal is.

A gyönyörű pluszos méretű sedan háromfajta kiadásban lesz megvásárolható. A Luxury, Premium Luxury és a Sport modellek közül választhatnak majd az érdeklődők, és a Premium Luxury, valamint a Sport modell fogja képviselni a Cadillac áttörő Y trim level stratégiáját.

A Sport modell egyértelműen azok számára készült, akik a szép külső alatt izmos belsőre vágynak. A Sport azonban vizuálisan is menőbb külsővel érkezik, mint az alapmodellek, hiszen aerodinamikai szempontokat is figyelembe kell venni. 19 colos kerekek, fascia kezelés [...]

Mit a teendő, ha most szeretnél internetes vállalkozást indítani? Alapból kudarcra van ítélve az ötleted a piac túltelítettsége miatt? Nézzük meg, mit mondanak erre a SEO-SEM szakemberek egy online marketing ügynökségnél a Vírus Média-nál!

A tanulatlan és buta közösségi média influencerek sikerének titka

Nagy az isten állatkertje, online pedig még a valaha állt kerítés nyomai is teljesen eltűntek. Így elérkeztünk abba a korba, ahol egyetemi végzettség nélkül boldog-boldogtalan ad ki borsos áron E-könyveket – amiket a tanult emberek többnyire ingyenesen tesznek elérhetővé. Ezeket az anyagokat a könnyen befolyásolható közönség mindenféle megkérdőjelezés nélkül megveszi, még akkor is, ha semmilyen adattal nem lehet bizonyítani, hogy a leírtak működni fognak.

Akkor miért olyan nehéz vállalkozást indítani a neten, ha az együgyű emberek meg tudnak élni a saját hülyeségeikből, a követőik átveréséből vagy folyamatos lehúzásából?

Profi szinten használják a közösségi médiát és az internetet

A legtöbb cég már nem egyedül próbálja meg népszerűsíteni a termékeit, hanem kiválaszt néhány kevésbé bugyuta [...]

A megbízható vízszerelés Budapest körzeteiben nem egyfajta utópia vagy reményt keltő álom, ha ránk szavaz, akkor ez az igényeire szabott valóság. Általában a vizes blokkokkal kapcsolatos problémák hirtelen ütik fel a fejüket és csak kifejezetten ritka esetekben jósolhatóak meg előre a fennakadások. Persze a tervezett felújítás vagy csere egészen más kategóriába tartozik, ekkor ugyanis módjában áll nemcsak az alkatrészekre vonatkozó részleteket letisztázni, hanem a munkálatok időpontját is, amit nyilván úgy alakíthat ki, hogy az a leginkább kényelmes legyen, életvitele szempontjából. Ehhez képest a váratlan fejlemények nem kicsit hozhatják zavarba és állíthatják sarokba. Mi történik akkor, ha a csap csöpögni kezd? Sokan a várakozás mellett döntenek: hátha ahogy jött, úgy megy a gond. Aztán amikor a csöpögés folyamatossá válik, és szinte már összefüggő vízvonal látszik, akkor nyúlnak a telefon után. Ez nem túl gazdaságos stratégia, aminek a hátrányai a vízszámlán is meglátszanak.

Az igazság az, hogy a gyors közbeavatkozás az egyetlen olyan gyógymód, ami azonnali pozitív [...]

Nemcsak a nyugat- és észak-európai országokban jellemző most már, hogy jelentős volna a munkaerőhiány a jól képzett szakmunkásokat illetően, hanem Magyarországon is egyre nagyobb a kereslet irántuk. Akik képezni szeretnék önmagukat, hazánkban OKJ-s képzések révén könnyen megtehetik, ezek után pedig semmi sem állhat az útjukba, hogy egy jól fizető állást szerezhessenek akár itthon, akár nyugaton. Mondjuk egy gépkezelő jogosítvány birtokában lényegében válogathatnak a különböző építőipari, logisztikával, szállítmányozással vagy raktározással foglalkozó vállalatok ajánlatai közül. A gépkezelő jogosítvány tömbösített órák lehallgatása után szerezhető meg, mindössze néhány héten belül. A tanfolyam idejére az iskola kedvezményes szálláshelyeket is biztosít a vidéki településekről érkezőknek.

A résztvevőknek nem csupán elméleti, hanem gyakorlati oktatásban is részük van a képzés során. A jelentkezéshez csak a lehető legalapvetőbb elvárásoknak kell megfelelni. A pályázóknak felnőtt korúaknak kell lenniük valamint legmagasabb iskolai végzettségként a 8 általános is elegendő. A gépkezelő jogosítvány megszerzéséhez írásbeli és szóbeli vizsgán illetve a gyakorlati feladatoknál egyaránt helyt kell állniuk a hallgatóknak. [...]

Amikor megtörténik a baj, és világossá válik, hogy javításra szorul az autó, akkor érdemes rövid időn belül felvenni a kapcsolatot a szolgáltatóval, hogy a jármű minél előbb az eredeti állapotába tündökölhessen. Ez abban az esetben is igaz, ha “csak” az a probléma, hogy néhány karcolás keletkezett rajta vezetés közben. Legyen szó autóüveg beszereléséről, beázások megszüntetéséről, kőnyomok javításáról vagy lámpa polírozásról, a szélvédő nagyker minden esetben az autótulajdonosok rendelkezésére áll.

Amennyiben szüksége van egy szakértői csapat segítségére, akkor nem érdemes sokáig halogatnia az időpontegyeztetést, hiszen a vezetés biztonsága függhet tőle. A szélvédő nagykerben minden fontos feladat elvégzésre kerül annak érdekében, hogy az autójával ismét problémamentesen haladhasson az utakon. A szolgáltatásokról, az árakról, a nyitvatartásról, illetve a költségekről az interneten keresztül szerezhet bővebb információt, de természetesen üzenetküldésre, illetve a telefonos kapcsolatfelvételre is lehetősége van. A szélvédő nagyker munkatársait akkor is érdemes felkeresni, ha helyszíni javításra van szükség, kiszállási díj ellenében ugyanis ez is gond nélkül megoldható.

A [...]

Ha sokáig meg szeretné őrizni a bőre rugalmasságát, akkor többek között arra is nagy figyelmet kell fordítania, hogy mennyi időt tölt kint a napon. Szerencsére a bőrrák tünetei szabad szemmel jól láthatók, így kicsi az esélye, hogy ne vegye észre őket. Amennyiben már a korai stádiumban sor kerül a kezelésére, akkor egy gyógyítható bőrbetegségről beszélhetünk. Ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy mint minden más betegségnél, jelen esetben is inkább a megelőzésre kell fektetni a hangsúlyt, a bőrrák tüneteinek megjelenésekor ugyanis már nehezebb visszaállítani a bőr egészségét. Először is nagyon fontos, hogy dél, illetve délután 3 óra között ne tartózkodjon a napon, hiszen ekkor a legerősebb az UV-sugárzás.

A Chevrolet Trailblazer viszonylag kedvelt autó volt az USA-ban, mígnem 2009-ben le nem álltak a gyártásával, habár bizonyos modellek a tengeren túl továbbra is gyártódtak.

A klasszikus SUV modell azonban visszatér eredeti fényében a világra egy valamivel kisebb és kompaktabb verzióval, mint a legutóbb 2009-ben látott modellek. Az új Trailblazer valahol a Trax és az Equinox között fog elhelyezkedni a ranglétrán, azonban túl sokat még nem tudni róla, ugyanis a Chevrolet csak nemrég jelentette be, hogy a gyártás újraindul.

Egy dolgot emlegettek nagyon, a vezetői biztonság kérdését, melyre az új SUV-kben nagy hangsúly kerül. Olyan rendszerekről van szó, mint az automatikus sávtartó, automatikus fékrásegítő és a sávelhagyásra figyelmeztető jelzések, de lesz egy-két opcionálisan beszerelhető extra is, mint a parkolási asszistens. Az új Trailblazer széria az elmondások szerint igencsak sportos lesz, és Steve Majoros szerint a dizájn nagyfokú személyre szabhatóságot biztosít majd a tulajdonosok számára.

A Trailblazer számos klasszikus elemet fog felhasználni a régi modellekből, míg [...]

A Cadillac hamarosan bejelenti két legújabb luxusautóját, a CT4-et és a CT5-öt. A cég termékmenedzsere, Ken Kornas, nemrég interjúkban elárulta, hogy a kocsikban egészen új dizájnelemek találhatók, melyek jó eséllyel meg fogják őket különböztetni versenytársaik modelljeitől.

Specifikus dolgokat nem nagyon osztott meg a képviselő, azonban a hírek szerint új kipufogórendszerre, agresszív külsejű lökhárítóra, hátsó spoiler-re, szellőzős motorháztetőre és egyéb finomságokra is számíthatunk.

Tekintve, hogy sport modellekről van szó, a felfüggesztés is kifejezetten sportos lesz, a felnik pedig új ötvözetekből készülnek magas minőségű és teljesítményű gumikkal ellátva.

A luxusautók világa továbbra sem olcsó, azonban különböző modellek között igen nagy áringadozást lehet megfigyelni, és egy bizonyos pont felett már hatalmas árrések vannak a különböző gyártók modelljei között. A Cadillac a menő külső és a sportos meghajtás ellenére megfizethetőnek tartja a hamarosan megjelenő modelleket.

A 2020-ban megjelenő CT modellek jó eséllyel olcsóbbak lesznek, mint a hamarosan leköszönő CTS-V, melynek ára $86,995 körül mozog, és a 2019 ATS-V Coupe [...]

Számos munkahelyen kell sokat talpalni. Ilyenkor elengedhetetlen a kényelmes öltözet, még akkor is, ha az adott ruházatnak munkavédelmi szempontból is meg kell felelnie. A grandis.hu webshop olyan minőségi munkavédelmi cipő kínálattal rendelkezik, ami tökéletesen eleget tesz ezen elvárásoknak. Aki régebb óta hord ilyen jellegű lábbeliket, az egészen biztosan jól ismeri a Diadora márkát, ami leginkább sportszergyártóként szerezte meg magának a hírnevet, azonban már évtizedek óta bizonyít egyéb területeken is, mint például a munkavédelmi szférában.

Egy jó lábbeli hajlékony, rugalmas, könnyű és szellőzik. Ezekhez a tulajdonságokhoz társul még a fémberakásos cipőorr, a hőálló borítás és a csúszásgátló talp, ezekkel már készen is van a tökéletes munkavédelmi cipő, amit hosszú órákon át lehet hordani lábfájdalom nélkül.

Mellette pedig még védelmet és stabilitást is biztosít a lábfej egészének. Az árkategóriák között nyilvánvalóan a különféle extrák tesznek különbséget, mint [...]

Back to top