A Dodge Challenger már 2008 óta velünk van, és pont mint az igazán jó bor, a korral csak egyre jobb lesz. A Challenger széria már lassan 12 éve robog az utakon, és a 2020-as modell szintén jónak ígérkezik, habár egy kicsit visszafogottabb lesz, mint a 840 lóerővel megáldott SRT Demon motoros és a 797 lóerős SRT Hellcat Redeye motoros szériák, melyek az elmúlt években gördültek ki a gyárakból.

Ha jól szemügyre vesszük azt, amit eddig láttunk a 2020 Challenger-ről, akkor hamar kiderül, hogy a változások igazából kicsik az előző modellhez képest. Főleg vizuális újításokról és változtatásokról van szó 1-2 cserélt alkatrészen kívül. 9 új kerékdizájn és 3 új szín érkezett (Frostbite, Hellraisin és Sinamon Stick), belül pedig új varrott bőrülések találhatók.

A kocsi belsejében a méltán híres SRT Hellcat Redeye motor fog üzemelni, melynek [...]

A Ford a SEMA 2019 rendezvényen nemrég bemutatta első teljesen elektromos üzemű sportautóját, a MustangGTFE-t, mely egészen elképesztő 900 lóerős teljesítményt produkál bármiféle kibocsátás nélkül.

Az elmúlt hetekben egyre több gyártó, köztük a Lamborghini is bejelentette be, hogy elektromos példányokat is piacra dob a legnépszerűbb sportmodellekből, a Ford pedig felvette a versenyt. Sokan spekuláltak azzal kapcsolatban, hogy milyen lenne egy elektromos Mustang, azonban most meg is tapasztalhatjuk, köszönhetően AdanLopez-nek, ki a nulláról megtervezett egy elektromos GT-t. Habár egyelőre még csak a tervezőasztalon létezik a kicsike, számos részletet kaptunk, beleértve egy komplett látványtervet is, mely egyenesen a 3D tervezőprogramból érkezik.

A kocsi teljes részletességben tekinthető meg egy videón a „The AdanChannel” nevű Youtube csatornán, melyben belülről és kívülről is megcsodálhatjuk az első elektromos Ford szuperkocsit.


A dizájn egyértelműen a modern Mustang generációkat vette alapul, beleértve a fényszórókat, első lökhárítót, annak szellőzőrácsait és sok mást. A kicsit lapos és bemélyedő motorháztető láthatóan mutatja, hogy azért [...]

A Ford Shelby GT500 egy igazi vadállat a versenypályán, mely nem meglepő, hiszen első sorban sportautóról, izomautóról van szó, melynek maximális potenciálját a pályán lehet kiélvezni. Sokan elvitték azonban a GT500-at a városba is és meglepően tapasztalták, hogy a városi utakon és környezetben is remekül teljesít ez a sportkocsi.

A Shelby GT500 mára már egy igazi ikonná nőtte ki magát, és neve egy egyszerű receptet implikál: rengeteg nyers erőt belepakolni egy visszafogott külsőbe. Ez a gondolat már sok éve bevált, és a 2020-as GT500 is hasonló recept alapján készült. Egy 5.2 literes, turbóval felszerelt 760 lóerős járgányról van szó, mely vadul szeli a versenypálya kanyarjait, egyeneseit, és a városban is kitűnő vezetési élményt nyújt. Ha belenézünk a motorba és megmérjük teljesítményét, akkor hamar kiderül, hogy a 2020-as Shelby a Ford által valaha gyártott legerősebb izomautó. A 2020-as GT500 egy igazi klasszikusnak ígérkezik, melyre a jövőben is fogunk emlékezni, és elődeivel szemben nem csak azért, mert [...]

Ma már tulajdonképpen nem feltétlenül lehet határozott vonalat húzni a tipikusan csajos italok és a pasis piák között, hiszen senki nem néz rád ferde szemmel akkor sem, ha egy gyümölcsös koktélt rendelsz a pultnál, mint ahogy a nők is lehúzhatnak egy felest anélkül, hogy bárki megszólná őket. Azonban mégis létezik néhány olyan ital, amelyek máig a férfiak körében népszerűek. Összegyűjtöttünk öt jellemzően olyan italt, amelyeket előszeretettel fogyasztanak az „erősebb nem” képviselői.

  1. Gyomorkeserű

A gyomorkeserűknek semmihez sem hasonlítható íze nem véletlenül olyan népszerű a férfiak körében. A különböző gyógynövényekkel és fűszernövényekkel megbolondított nedűk alapanyagai között jellemzően az üröm, a rebarbara, a fahéj, a sáfrány, a citrusfélék és a szegfűszeg is szerepelnek. A legizgalmasabb az egészben az, hogy minden esetben a gyártó döntése az, milyen recept alapján dolgozik, amely a legtöbb esetben teljesen titkos. Ráadásul az sem gond, ha éppen nem vágysz röviditalra, ugyanis koktélként és long drinkként is fogyaszthatod ezeket a szeszes italokat. [...]

Autóajtó nyitás azonnal

Könnyen megeshet, hogy nem tudja a kocsi tulajdonosa kizárni valamilyen okból a járművét. Történhet ez azért, mert véletlenül bezárta a indítóeszközt a kabinba vagy mert nem működik a távirányító, esetleg beletört a zárószerkezetbe maga a kulcs, de az is előfordulhat, hogy elromlott a váltózár.

Mindegy, hogy mi váltotta ki a helyzetet, cégünk szolgáltatásai között már régóta szerepel a megoldás, az autóajtó nyitás azonnal az egyik szakterületünk. Akár Budapesten, akár valahol vidéken jelentkezik ilyen jellegű probléma, munkatársaink a bajba jutott sofőr rendelkezésére áll. Telefonon igényelhető ez a szolgáltatás.

A lehető legrövidebb időn belül érkezik a segítség, az ország területén bárhová. A fővárosi díjazás kedvezőbb, mint a vidéki, mivel a távolság miatt magasabb a cégünk költsége is. Több üzemanyag kerül elfogyasztásra és beszámítódnak az esetleges pályadíjak is. Az autóajtó nyitás azonnal garantáltan elvégzésre kerül, mindenféle roncsolás és károkozás nélkül.

Amennyiben a munkafolyamat során mégis valamilyen hiba keletkezne a járművön vagy a zárszerkezeten, cégünk magas biztosításának köszönhetően megtérítjük [...]

Minden nő szeret csinosan öltözködni, valamint azt, ha a ruhatárának összes darabja a saját stílusát tükrözi. Ez alól a fehérnemű sem képez kivételt, a szebbik nem képviselőinek nagy része odáig van a szemrevaló ruhaneműkért. Napjainkban újra hódít a brazil tanga, ami a hagyományos társához hasonlóan nem sokat takar, ám jelentősen kényelmesebb viseletnek bizonyul.

A vonzó megjelenést kölcsönző falatnyi fehérnemű szélesebb pánttal van ellátva, mint a hagyományos tanga, így azon nők, akik ezt hordják, sokkal komfortosabban érezhetik magukat a mindennapjaik során. A brazil tanga vagy más néven fél tanga lényege, hogy míg az elülső része teljes mértékben takar, addig a hátul található, széles csipke rész pikáns és esztétikus megjelenést kölcsönöz. Magyarországon is lehetőség adódik arra, hogy beszerezhessük ezt a szexi fehérneműt. A www.voytacha.hu linkre kattintva egy olyan webáruház tárul elénk, amelyiknek a kínálatában a brazil tanga mellett, egyéb dögös darabok is megtalálhatóak. Vannak olyan pillanatok, amikor a nők különféle praktikákat alkalmaznak annak érdekében, hogy a párjuknak [...]

Csodálatos szeptemberi nap van a kaliforniai Highway 1-en, mely San Francisco-tól északra található, és a 2020-as Ford Mustang 2.3 High Performance szuperautót látva mindenkiből hirtelen Mustang-hívő lesz.

Sokan nem tudnak elszakadni a V8-as motoroktól a modern izomautókban, azonban a Ford Focus RS motor teljesítménye ebben a kocsiban egész egyszerűen páratlan. A Mustang remekül tartja az íveket és brutális teljesítményt produkál az egyenesekben. Az embernek nem kell sok időt eltöltenie a volán mögött, hogy rájöjjön: A Mustang 2.3 bizony méltó vetélytársa lett a Mustang GT-nek.

 

Az első tuningcsomag

 

A Ford először 2015-ben szerelt turbo-4 technológiát a Mustangokba  az akkori 310 lóerős, 2.3 literes motoroknál, és a cég még egy tuningcsomagot is biztosított a turbo-4 motorokhoz, azonban valahogy a Mustang GT mindig jobban teljesített a V8-as motornak köszönhetően. A Mustang 2.3 esetében azonban a Ford ismét nekiugrott a turbo-4 motoroknak, hozzáadva egy EcoBoost tuningcsomagot, mely sokat merített a Mustang GT és a Shelby GT350 modellek [...]

Egy hosszú, fárasztó nap után mi sem jobb, mint végre hazaérni, átöltözni egy kényelmes öltözékbe, és kitalálni, hogy mi legyen az esti program otthon a szeretteinkkel. A köntös már évszázadok óta az egyik legkedveltebb ruhadarab, amit nemtől és kortól függetlenül mindenki szívesen visel a lakásban például reggelente a reggeli elfogyasztása közben vagy este egy kiadós fürdés vagy zuhanyozás után, de sokan elalvás előtt az ágyban is gyakran viselik. Az internetes webáruházakban a köntösök kínálata nagyon változatos képet mutat, az egyes modellek méretben, fazonban, hosszúságban, színben és kialakításban is eltérnek egymástól.

Az, hogy kinek melyik bizonyul ideális választásnak, kizárólag az egyéni igényektől, elvárásoktól, testi adottságoktól, ízlésvilágtól függ. Természetesen, mint minden ruhadarab esetében, a megfelelő köntös kiválasztásakor is egy fontos szempont az anyag minősége, tartóssága. Ha szúrja, irritálja a bőrt, esetleg nem kelt jó érzést hozzáérni, megfogni, akkor csekély esély van arra, hogy örömteli használatot fog nyújtani. Ellenben, ha finom, puha 100%-os pamut anyagból készül, akkor előbb [...]

Régi klasszikusok vagy újabb modellek, az izomautókról kivétel nélkül elmondható, hogy megvásárlásukkal a tulajdonosok egy igazi presztízstermékhez juthatnak hozzá, melyekről a prémium dizájn, a bődületes teljesítmény, a kimagasló biztonság és az utolérhetetlen kényelem egyaránt elmondható. Az izomautókon rengeteg egyedi gyártású alkatrészt találhatunk, megannyi olyan fejlesztést, ami a hagyományos személygépkocsikon csak sok-sok év múlva, vagy éppen soha nem lesz elérhető, néhány típus esetében azonban mégis tapasztalhatnak hiányosságokat a tulajdonosok.

Ebbe a kategóriába sorolható többek között a kipufogóhang problémája, noha az izomautós kategóriában lényegesen jobb a helyzet, mint a normál személyautók között, ahol az erős és dinamikus motorokhoz, valamint a hasonló jelzőkkel illethető vezetési élményhez szinte soha nem kapcsolódik megfelelően erőteljes hang. Az izomautóknál előfordulhat ráadásul az a probléma, hogy a gyártók olyan erőteljes hangot adnak bizonyos típusoknak, ami egy-két gázfröccs esetében még élvezetes, de hosszabb távon inkább kellemetlen hallgatni. Mindez viszont orvosolható, hiszen az Akrapovic kínálatában már találunk izomautókra szánt szetteket is, így például a Chevrolet [...]

Felkészültél az autós horrorra? Nem, most nem egy négy keréken száguldozó Hasfelmetsző Jackről szóló film kritikáját firkantom le neked, hanem a különböző nemű gépkocsi tulajdonosokra szeretném felhívni a figyelmedet.

Nyilvánvalóan, a hétköznapi nyelvben jegyzett női és férfi kocsik közti különbségekről már hallottál, sőt valószínű van már tapasztalatod ebben a témában. Nem egy példát lehetne felhozni arra, hogy sok könyörtelen nőnemű miként bánik a járgányával: csupán eszközként tekintenek rá, nem látják a gép valódi lelkét. Igaz, tisztelet a kivételnek, hiszen nem egy hölgy létezik, aki rajong a verdákért és a műszaki eszközökért, valamint a vezetést is rendkívül jól űzik. Ám most nem róluk szól ez a cikk, hanem egy olyan rétegről, akik fájdalmas dolgokat művelnek a kocsikkal. Hagy meséljek el pár igazi horror sztorit ebben a témában. Azon nőkről olvashatsz, akikben nincs elég önbizalom a vezetéshez, ezért képesek, és a párhuzamos parkolásra olyannyira rágörcsölnek, hogy a manőver végén a felni látja kárát.

Ó, az a gyönyörű [...]

Back to top