Autóajtó nyitás azonnal szakértői kéz által

Könnyen megeshet, hogy nem tudja a kocsi tulajdonosa kizárni valamilyen okból a járművét. Történhet ez azért, mert véletlenül bezárta a indítóeszközt a kabinba vagy mert nem működik a távirányító, esetleg beletört a zárószerkezetbe maga a kulcs, de az is előfordulhat, hogy elromlott a váltózár.

Mindegy, hogy mi váltotta ki a helyzetet, cégünk szolgáltatásai között már régóta szerepel a megoldás, az autóajtó nyitás azonnal az egyik szakterületünk. Akár Budapesten, akár valahol vidéken jelentkezik ilyen jellegű probléma, munkatársaink a bajba jutott sofőr rendelkezésére áll. Telefonon igényelhető ez a szolgáltatás.

A lehető legrövidebb időn belül érkezik a segítség, az ország területén bárhová. A fővárosi díjazás kedvezőbb, mint a vidéki, mivel a távolság miatt magasabb a cégünk költsége is. Több üzemanyag kerül elfogyasztásra és beszámítódnak az esetleges pályadíjak is. Az autóajtó nyitás azonnal garantáltan elvégzésre kerül, mindenféle roncsolás és károkozás nélkül.

 

Amennyiben a munkafolyamat során mégis valamilyen hiba keletkezne a járművön vagy a zárszerkezeten, cégünk magas biztosításának köszönhetően megtérítjük azt. Előre egyeztetett árrendszerben dolgozunk, a szolgáltatás igénybevevője nem kell, hogy váratlan költségtől tartson.

A autóajtó nyitás azonnal funkció mellett egyébbel is szolgálhatunk. Amennyiben az ügyfél előre jelzi telefonon a diszpécserünknek, hogy tartalék üzemanyagra, meleg ruhára, esőkabátra, ételre-italra esetleg mobiltöltőre lenne szüksége, beszerezzük és a kolléga által küldjük. Az autóajtó nyitás azonnal akkor valósul meg, ha a kliens be tudja mutatni a személyi igazolványát, lakcímkártyáját vagy jogosítványát.

Ellenkező esetben kénytelenek vagyunk rendőri intézkedést kezdeményezni. Diszpécsereink beszélnek angolul és németül is, tehát külföldi állampolgárok is zökkenőmentesen igényelhetik a szolgáltatásainkat. Akkor is van segítség, ha a kocsit feltörték és a saját indítóeszközére már nem reagál. Olyan speciális záron átműködő célszerszámot használunk, mely a gyakorlatban saját kulcsként viselkedik.