Amerikai autók: Cadillac ATS-V Coupé

A gyártó azt ígéri, aki meglátja az amerikai autók között a legújabb Cadillac ATS-V Coupét, az egyből bele fog szeretni. Élesebb „arcvonal”, nagyobb kerekek, és a hátsó rész – a Cadillacre oly jellemző módon – még szebb lesz. A külcsínnel megfelelően harmonizál a plüssös bőr belső, ami hangsúlyosan emeli ki a kezelőszerveket és a középkonzolt.

Gazdagon felszerelt a Cadillac ATS-V Coupé beltere
Gazdagon felszerelt a Cadillac ATS-V Coupé beltere

Ellentétben a Lexus RC F-el, vagy a BMW M4-el, a Cadillac ATS-V Coupé sokkal szelídebbnek néz ki, ugyanakkor a szelíd orr mögött egy nem kevésbé erős motor duruzsol.

A szelid óriás!
A szelid óriás!

A motorháztető alatt ugyan a várakozásokkal ellentétben nem egy V8-as, hanem egy duplaturbós, 3,6 literes, V6-os motor dolgozik, ami pontosan 450 lóerőt képes továbbítani a hátsó kerekekhez, mert bizony a Cadillac az amerikai autók hagyományához hasonlóan hátsó kerék meghajtást kapott.

Tényleg szépre rajzolták a hátulját!
Tényleg szépre rajzolták a hátulját!
 

Ami minden sportautó imádónak öröm lehet, az az, hogy a sportkupé bizony kézi váltót is kap! Hatfokozatú kézi, – vagy nyolcfokozatú automata váltóból lehet választani.

Tényleg szépre rajzolták a hátulját!
Szemből amennyire szelid, annyira szétszórtnak is tűnik!

Az amerikai autók rangos bemutatóján, a Los Angeles-i Auto Show-n láthatja a nagyközönség először a Cadillac ATS-V Coupét a napokban!